Fejlesztők szoftvereihez biztosítunk USB vagy smartcard
alapú hardverkulcsokat és egyéb licensz megoldásokat
Cégünkről

Sentinel EMS


Minden feladatot egy helyen intézhet
A Sentinel EMS for LDK-t az Ön alkalmazottai, disztributorai és vásárlói fogják használni. Egyszerű és következetesen felépített felületen intézhetik a termék életciklusának megfelelő változtatásokat, licenszek definiálását és kiadását, csökkentve a szupport költségeit, növelve a végfelhasználói elégedettséget. Az EMS felhasználói szerepük szerint annak más-más funkcióit használják. A termékek vásárlói és a viszonteladók egy helyen láthatók. Az EMS-ben a vásárlók számára önkiszolgáló portál hozható létre, amit az Ön cégének vállalati tűzfalán kívül helyezhet el, teljesen szeparálva a belső rendszerektől.

 

Licensz kezelés és kiszolgálás egyszerűen
A Sentinel EMS for LDK lehetővé teszi a licenszek definiálásával, kiadásával és aktiválásával járó jellemzően kézzel végzett, időtrabló munka egyszerűsítését. Ezek automatizálása növeli a profitot, biztonságosabbá teszi az üzletvitelt. A Sentinel EMS-szel Ön egyszerűen állíthat elő később aktiválható licenszekből álló csomagokat disztributorai, viszonteladói számára. Ezzel csökkentheti saját és partnerei működési költségeit.

 

Termékaktiválás és használati adatok gyűjtése, jelentések
A Sentinel EMS for LDK adatgyűjtő és jelentéskészítő funkciói használatával Ön folyamatosan képben van a licenszek lejárata, megújítási trendek, bevételi trendek terén. Úgyszintén adatai lesznek arról, hogyan használják termékeit, mik a népszerű funkciók, miket használnak kevéssé. Előírhatja, hogy a terméket csak regisztrációval lehet aktiválni és felhasználhatja a regisztráció során begyűjtött vásárlói adatokat, közvetlen kapcsolatba léphet a felhasználókkal. Mindezek lehetővé teszik, hogy felmérje a felhasználói igényeket, sőt a trendek felismerésével elébe menjen azoknak. Az EMS -szel automatizált módon emaileket küldhet bizonyos feltételeknek megfelelő vásárlóinak promóció, lejáratról szóló emlékeztető, upgrade vagy javítófolt témakörökben.

 

Rugalmas rendszerintegráció
A Sentinel EMS for LDK teljesen integrált Sentinel LDK és Sentinel RMS termékeivel, de úgy van tervezve, hogy támogatni tudjon bármely külső licenszelő rendszert. Egyszerű, következetes felületet ad, melyen keresztül az Ön alkalmazottai, partnerei és vásárlói kezelhetik a szoftver licenszeit. Az EMS egyszerű csatlakozási felületen keresztül integrálható a vállalat meglévő CRM és ERP rendszereihez, vagy akár egy modern rendszerközi kommunikációs megoldáshoz, mint. pl egy ESB.

 

EMS for Enterprise és RMS: komplett nagyvállalati licenszelő, licenszkezelő megoldás
Ebben a kombóban az RMS a licenszek betartatásáért, az EMS for Enterprise a termékvariációk, csomagok lialakításáért, a licenszkiadásért, rendelések és aktivációk kezeléséért felel.

A Sentinel RMS egy robusztus, a rugalmasságra és skálázhatóságra fókuszált licenszelő eszköz. Az alkalmazható licenszek legszélesebb körét kínálja: egyedi géphez vagy hálózathoz kötött, használatot mérő, vagy webes szolgáltatáson alapuló licenszeket. A Sentinel RMS-t számos vállalat, köztük néhány óriásvállalat használja akár hardver berendezésekben, akár vállalati hálózatokban. Elérhető a legtöbb opreációs rendszerre és hardver platformra.

 

Sentinel EMS SAP Connector
Ez az eszköz megteremti a Sentinel EMS for Enterprise és az Ön cégénél levő SAP vállalatirányító rendszer összekapcsolását. Segítségével pl. a SAP-ból adhat ki licenszeket vásárlóinak, illetve az EMS teljes funkcionalitását az ismert SAP felületről érheti el.

 

Sentinel Professional Services  és Technical Support
A Thales-nél létrehozott Professional Services csapat rendelkezésére áll a Sentinel licenszrendszerek bevezetésének tervezésében és kivitelezésében.

A Thales Technical Services szervezet világszerte telefon-, email- és interneten keresztül  elérhető segítséget kínál vásárlóinak.